Jeugd van Vreugerbal

 jeugdOp woensdag 3 februari 2016 vindt vanaf 18.00 uur het zo genaamde Jeugd van Vreugerbal plaats in gemeenschapshuis De Wieksjlaag voor alle senioren van Beringe. Gestart wordt met een koffietafel en aansluitend is er volop amusement met o.a. muziek van dameskapel Mingelmoos en zijn er diverse acts.

vroeger slechter beterRond de klok van 22.00 uur wordt de avond officieel afgesloten. De opgavenformulieren zijn verspreid via de Nestor. Geef je op voor dinsdag 26 januari 2016 bij Thera Janssen-Sieben, Kanaalstraat 55, (telefoon 077-3076346). De eigen bijdrage is € 5,00 per persoon en dient bij opgave betaald te worden, vermeld daarbij je naam en adres. Zoals andere jaren verwachten wij een grote opkomst op dit gezellige “Jeugd van Vreugerbal”.

Verlangen

Dat is een groot woord,
Het is een ding wat niemand weet.
Niemand die het hoort.
Behalve ik, ik die zei dat het me speet.

Ik kijk naar buiten,
Ik zie sneeuwvlokken die naar beneden vallen.
De condens op de ruiten,
Kinderen bekogelen elkaar met sneeuwballen.

Er knaagt iets in mij,
Dat gevoel van verlangen.
Ik wil ook weer zo zijn net als vroeger, wie staat mij bij?
Niet zo’’n leven met 1000 gangen.

Een kind van een jaar of acht.
Zo zou ik weer willen zijn.
Geen pijn en macht.
Geen angst om alleen te zijn.