Gezocht; nieuwe leden !

gezocht mvSeniorenbiljartclub “KBO Beringe”  heeft momenteel 17 leden en zoekt uitbreiding en heeft plaats voor enkele nieuwe leden. Zowel dames als heren vanaf 50 jaar zijn welkom. KBO Beringe biljart met vier teams in de competitie van de Senioren Biljart Bond “Maas en Peel” met zo’n 200 leden, van september tot en met april met een onderbreking van enkele weken in de kerstperiode.

In deze weken wordt het “Persoonlijk Kampioenschap” gespeeld,  waaraan een zeventigtal biljarters deelnemen. Alle plaatsen van de gemeente Peel en Maas nemen deel aan de competitie, in totaal 39 teams. De competitie wordt digitaal bij gehouden op internet in “BiljartPoint”.  Na de reguliere competitie, wordt in de maand mei, een tweedaags “over roodtoernooi” gespeeld in café De Nabber. Afhankelijk van uw gemiddelde kunt u op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag in de middag meespelen in de seniorencompetitie.

Concentratie

Biljarten is een van de mooiste sporten die er is, het raken van twee ballen met een derde bal vergt nou eenmaal een grote concentratie. De enige manier om dit spel onder de knie te krijgen is veel oefenen. Het is dan ook een mooie tijdsbesteding die voor iedereen die 50-plusser is aan te raden.

Sfeer proeven

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend eens langskomen in café De Nabber en sfeer proeven. Er wordt, het hele jaar door, in onderling verband (oefenen) gespeeld op de dinsdagmorgen, woensdagmiddag en de vrijdagmorgen en vrijdagmiddag. Er is dan ook altijd iemand van de teamleiders aanwezig. Zij kunnen U meer vertellen over deze boeiende sport. Ook zijn de teamleiders via telefoon en email te bereiken. Zij staan U graag te woord.

Piet Janssen       077-850.10.04   email
Leo van de Boel  077-307.17.03   email
Wiet Steeghs       077-307.31.03   email
Jan Verheijden    077-307.38.54   email

Tijdens de voorbije finaleronden van de “Persoonlijke Kampioenschappen 2015” van de Senioren Biljart Bond “Maas en Peel”, op maandag 4 en dinsdag 5 januari zijn er door omroep P & M te Kessel in café “Biej Ton en Marij” opnames gemaakt van het biljarten.