Welkom

 Als U onze website bezoekt, wordt U op de hoogte gehouden van de activiteiten en het nieuws binnen onze vereniging.

Lid worden van onze vereniging kunt U al vanaf de leeftijd van 50 jaar. Natuurlijk begrijpen we dat op deze leeftijd de meesten nog werkzaam zullen zijn. Ook donateurs zijn welkom!
Maar belangrijk is natuurlijk dat we activiteiten organiseren voor onze leden want vooral de sociale kontakten zijn erg belangrijk. Het contributiegeld is laag en deelname aan activiteiten proberen we betaalbaar te houden.

Daarom zijn we 2022 ook met een ledenwerfactie gestart en niet zonder resultaat, heel fijn om te zien dat vele mensen inzien dat de KBO niet alleen voor “oudjes” is.
Verbinden, vernieuwen en verjongen is een onderdeel van onze activiteiten. Wij gaan met de tijd mee en proberen naast de wekelijkse activiteiten ook interessante thema’s voor iedereen te organiseren . Dit alles wordt gedaan door vrijwilligers en ondersteund door sponsoren (die op de website vermeld staan) waarvoor we allen heel erg dankbaar zijn.

Heeft U op bepaald gebied hulp nodig dan kunt U hiervoor terecht bij de vrijwillige ouderadviseur(s) maar natuurlijk mag u ook de bestuursleden aanspreken.
Alle activiteiten kunnen alleen maar blijven voortbestaan als er voldoende deelnemers zijn, bij al de groepsactiviteiten zijn er deelnemers welkom, hoe meer deelnemers hoe lager de eigen bijdragen.

Kom eens bij een wekelijkse activiteit binnen lopen onder ons motto “Kiehk éns Bej Ôs en misschien is er voor U iets bij wat U aanspreekt. (kijk op de website) KBO Beringe is opgericht op 1 mei 1965 en we hopen dat de vereniging altijd kan blijven voortbestaan , want de KBO heeft een heel belangrijke rol in onze Beringse gemeenschap.
Het bestuur hoopt U te kunnen begroeten als lid en bij een van onze activiteiten.
Kijk ook eens regelmatig op de website www.kboberinge.nl

 .
Graag tot ziens binnenkort of wat later en veel plezier in het bezoeken van de website.
Met vriendelijke groet, voorzitter Toon TruijenToon Truijen 1