Verslag fietstocht 19-08-2015

DSC01773Bij een heerlijk zonnetje en een temperatuur van zo’n 22 graden werd een prachtige tocht  gefietst door een veertig tal deelnemers van KBO Beringe. Mia en Geert Gerards samen met Annie en Piet Janssen hadden een mooie route uitgestippeld.

Naar Heythuysen

Vanuit Beringe werd er koers gezet naar Heibloem, waar een kleine pauze werd gehouden op de Widdonck. Daarna werd er koers gezet naar Heythuysen alwaar een bezoek werd gebracht aan Verdonschot “Wonen & Slapen”. Hier kregen we koffie met vlaai aangeboden en op enthousiaste wijze werd tekst en uitleg gegeven over het meubels maken en het bekleden van meubels. Ook waren er enkele antieke tractoren en auto’s te bezichtigen uit de collectie van Dhr. Jan Verdonschot. Verder restaureert de firma Verdonschot antieke koetsen.

Ledenkorting

Leden van KBO Beringe krijgen bij aanschaf van een artikel, op vertoon van hun KBO-ledenpas, een fikse korting op hun aankoop bij de firma  Verdonschot “Wonen & Slapen” telefoon 0475-49.13.59, Dorpstraat 79A 6093 EB, Heythuysen.Contactformulier

Terugreis

De terugreis ging via “De Busschop in Heitse” door het Leudal richting Roggel. Na een kleine pauze aan de Roggelsedijk werd verder gefietst naar Egchel. Na 41 km werd om ± 17.30 uur Beringe weer bereikt, waar het einddoel “Vriendschap De Hoove” was. Hier werd genoten van een uitstekend diner. Foto’s van deze dag kunt U hier bekijken.