Jumbo aktie

jumbo panningenIn mei jl. bracht de Rabo Clubkas Campagne  dank zij u maar liefst € 783,38 op. Nu heeft de KBO Beringe zich aangemeld voor de actie van de Jumbo: Spek de Kas. Wederom willen we hiervoor een beroep doen op u.

Wat houdt de actie in:

Van 24 augustus tot 25 oktober ontvangt u bij elke € 10,00 aan boodschappen bij de Jumbo in Panningen een voucher met actiecode. Deze actiecode  is € 0,10 waard en  kan  worden toegekend aan een van de deelnemende verenigingen of scholen via internet. Tijdens de actie staan er bij de Jumbo in Panningen brievenbussen, waar de vouchers  in kunnen worden gedeponeerd. KBO Beringe heeft brievenbus nr 23. De vouchers kunnen tevens ook bij 2 bestuursleden in de brievenbus worden gestopt en wel bij: Leo van de Boel, Aan de Meule 1 en bij Thera Janssen, Kanaalstraat 55. Zij zorgen er dan voor dat de actiecode wordt verzilverd en de kas van de KBO wordt gespekt. Via de site van de KBO (www.kboberinge.nl) kunt u wekelijks de actuele stand bekijken.

Wat kunnen de KBO leden doen om hun vereniging te steunen?

Wij vragen u om in de periode van 24 augustus tot 25 oktober uw boodschappen te doen bij de Jumbo  (voorheen C1000), Kerkstraat te Panningen. Haal uw buren, vrienden en familie over om dit ook te doen, en hun vouchers te gunnen aan de KBO Beringe. Met z’n allen moet het gaan lukken om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen.

Meer informatie:

Heeft u nog vragen over deze “Spek de Kas” actie, dan kunt u contact opnemen met Thera Janssen, tel. 3076346/06-30921562.

Dus….. ga de komende periode naar de Jumbo in Panningen uw boodschappen halen en steun daarmee onze vereniging.