Vrijwilligers gevraagd

lederen twee tot drie weken vanaf maart tot november  werken we met een team vrijwilligers verdeeld in 4 groepen van zo’n man of vijf á zes, aan het onkruidvrij houden van ons kerkhof en rond de kerk en pastorie. En niet alleen dat, ook het snoeien van de hagen, gazon maaien, bijvullen en verwijderen van de graven en nog allerlei ander werk wordt door deze groepen van vrijwilligers aangepakt. Het kerkbestuur hecht er veel waarde aan dat de begraafplaats en de graven keurig worden onderhouden, en dat alles rond de kerk er netjes bij ligt.

Op dinsdagmorgen

Al dit werk wordt gedaan door vrijwilligers op dinsdagmorgen bij meestal goed weer. Aanvang 09.00 uur. Ze werken zo’n drie uur, waarvan ze een halfuurtje gaan koffie drinken in de pastorie. Het zijn gezellige ploegen (teams) en ze doen dit werk met veel plezier. Het geeft elke keer weer veel voldoening als ze, bij het naar huis gaan tegen elkaar kunnen zeggen: wat ziet het er weer netjes uit. Immers een goed onderhouden kerkhof vertelt iets over de zorg van onze parochie voor de overledenen, die bij ons hun laatste rustplaats hebben gekregen.
Heeft u belangstelling om een van deze groepen (teams) te komen versterken neem dan contact op met één van de contactpersonen:  Dhr. Harrie Sijben (Aan de Meule) telefoon, 077-307.49.95 of met Dhr. Gerrit Minten, telefoon 06-236.27.219. De lijst van vrijwilligers en de groepen met het werkschema kunt U hier bekijken.