Stem en maak het verschil

KBO bank logo 1Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook onze vereniging ook weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Van 14 tot en met 27 maart 2016 mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

Onze vereniging ontvangt dus het aantal op ons uitgebrachte stemmen, maal het bedrag dat een stem waard is. Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal bepalen dus hoe het bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne wordt verdeeld!

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage immers goed gebruiken. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en uw vrienden stemmen geven aan onze vereniging. Dus vraag hen, om ook twee stemmen uit te brengen voor KBO Beringe. We hopen toch minimaal het bedrag van € 783,38 van vorig jaar  te evenaren. Met uw hulp moet dat gaan lukken.

KBO bank logo 2

Heeft u moeite met het stemmen via internet, dan kunt u de code, die u binnenkort van de Rabobank ontvangt, inleveren bij Thera Janssen, Kanaalstraat 55. Zij zal dan zorgen dat uw stemmen voor de KBO worden verwerkt.

Bedankt voor uw steun!