“Spek de Kas”actie gaat van start

Net zoals vorig jaar houdt de JUMBO in Panningen ook dit jaar de “SPEK de KAS” actie.

Vorig jaar heeft deze actie dank zij u het mooie bedrag van € 251,40 opgebracht. Dit bedrag hopen we dit jaar ook te halen, maar daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Wat kunt u doen om uw club te steunen !!

In de periode 21 augustus tot en met 22 oktober krijgt u bij elke € 15 euro die u bij de JUMBO  in Panningen besteed een voucher met een waarde van € 0,15. Deze voucher kunt u gunnen aan een van de 101 verenigingen die mee doen aan de actie.Uiteraard hopen wij dat u allemaal voor de KBO Beringe kiest, en dat uw familie en vrienden dat ook gaan doen. Dus maak deze attent op de actie en vraag hen de KBO Beringe te steunen.

De vouchers hebben een unieke code, die via de computer kunnen worden ingebracht. Gaat u dat digitaal niet lukken, dan kunt u de vouchers in de brievenbus stoppen, die aan de ingang van de winkel staat. De brievenbus van de KBO heeft nummer 86 en zal duidelijk worden aangegeven met ons logo.

Dus vanaf 21 augustus 9 weken lang boodschappen doen bij de Jumbo in Panningen en alle vouchers toekennen aan de KBO van Beringe.

Namens het bestuur alvast bedankt…………..