“Spek de kas” actie gaat van start!

box 84Op maandag 4 juli 2016 heeft Jumbo Panningen samen met een heleboel verenigingen en scholen de aftrap gedaan voor de Spek de kas actie!

Vanaf 29 augustus

Jumbo logoVanaf maandag 29 augustus kunt u bij Jumbo Panningen ‘de kas spekken’ van maar liefst 101(!!) verenigingen en scholen! Maar wij hopen dat U de kas van KBO Beringe zult spekken. KBO Beringe heeft box nummer 84. Klanten ontvangen van 29 augustus t/m 30 oktober bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher , met daarop een unieke code, die een waarde van 0,15 cent vertegenwoordigt.

In de box of via internet

Deze voucher met code kunt u toewijzen aan KBO Beringe in het bijzonder en/of aan andere Beringse verenigingen. De box in de Jumbo Panningen wordt elke week door ons leeg gemaakt en de codes worden dan door ons ingevuld. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun.

spek de kas 2016

.Op de foto de vele aanwezigen op de bijeenkomst die op 4 juli plaats vond in de “Houberij” te Panningen voor de aftrap van de “Spek de Kas”actie 2016. Op de foto links de dames van KBO Beringe Thera Janssen-Sieben en Stan Teeuwen-Kuijpers.