Nieuwe naam: WijSr

Nu ontvangen KBO-leden nog het magazine Nestor en PCOB-leden het magazine Perspectief. Vanaf augustus a.s. krijgt men allemaal het nieuwe magazine van KBO-PCOB. Dat wordt een geheel nieuw magazine met daarin voor PCOB-leden een PCOB-katern en voor KBO-leden een KBO-katern.

Een nieuw magazine vraagt om een nieuwe naam die past bij de nieuwe gezamenlijke ambitie. Alle suggesties die zijn ontvangen zijn overwogen. Samen met externe deskundigen is men op zoek gegaan naar een krachtige en positieve naam die zowel bestaande als nieuwe leden zal aanspreken:

De nieuwe titel is geworden: WijSr

WijSr heeft zowel ‘’wij’ als ‘wijs’ en ‘senior’ in zich. De titel is kort, krachtig, actief en benadrukt het mooiste van ouder worden: wijzer worden. De titel is origineel en opbouwend. Hij straalt uit dat het een magazine is waar je wijzer van wordt. Het spreekt waardering uit voor de groeiende ervaring en levenswijsheid van mensen. De moderne woordspeling is ook een knipoog door z’n dubbele bodem en zet aan tot nadenken, zonder het tot een puzzel te maken: Wijzer, Wij senioren, Wij Sr, WijSr. (bron: KBO-PCOB)