Kegelmiddag donderdag 9 maart 2017

Zoals in alle voorgaande jaren gaan we ook nu, in het voorjaar, weer een middagje gezellig kegelen in Heythuysen en wel op donderdag 09 maart 2017. Het adres is zoals altijd: Café-Restaurant “Klein Paries”, Kloosterstraat 19, 6093 CT te Heythuysen. We vertrekken om 13.45 uur vanaf het kerkplein in Beringe. Om 17.15 uur is de terugreis naar Beringe. We gaan met eigen auto’s. De nieuwsbrief met opgavenstrook kunt U hier downloaden.

Grote zware ballen
rollen over de baan
en je kijkt vol spanning
waar ze heen zullen gaan.

Gelukkig verdien ik hiermee
niet mijn dagelijkse brood
want mijn ballen belanden
toch telkens in de goot.

Iedereen gooit er vele om
in een beurt of tien
maar ik heb in mijn hele leven
nog nooit een strike gezien.

Ik vind aan dat kegelen
dus ook geen donder an,
en dat komt waarschijnlijk
omdat ik er niks van kan.