Kampioen “Zomerbiljarttoernooi 2023”

De voorbije weken werd het biljarttoernooi “Zomerbiljarttoernooi” 2023 van KBO Beringe gespeeld in de Wiekslaag. 10  Biljarters hadden zich voor dit toernooi aangemeld. Er werd gebiljart in twee groepen. Op de woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Uit iedere groep gingen uiteindelijk 2 biljarters, die het hoogst waren geëindigd, over naar de kruisfinale die werd gespeeld op vrijdag 25 augustus. Jan van de Pasch, Jan van Moorsel, Jan Zegers en Piet Janssen wisten zich voor de kruisfinale te plaatsen.

 In de eerste partij van de middag won Piet Janssen van Jan Zegers. In de tweede partij ging de winst naar Jan van de Pasch die Jan van Moorsel versloeg. Aansluitend werd er gespeeld om plaats drie en vier. Jan Zegers wist in deze partij de winst naar zich toe te trekken door te winnen van Jan van Moorsel die duidelijk niet zijn dag had. De vierde en laatste partij van de middag ging om het kampioenschap.

Jan van de Pasch (foto) wist in een spannende finale Piet Janssen te verslaan en de titel kampioen ”Zomerbiljarttoernooi” 2023 van KBO Beringe binnen te halen. Jan wist deze zomer ook al het toernooi “Persoonlijk Kampioen 2023” op zijn naam te schrijven. Van harte gefeliciteerd Jan.