Jumbo “ SPEK de KAS ”

De JUMBO in Panningen houdt ook dit jaar weer  de “ SPEK de KAS ” actie. Om de opbrengst voor onze club-kas  zo hoog mogelijk te krijgen hebben wij uw hulp  nodig.

In de periode 21 augustus tot en met 30 oktober krijgt u bij elke € 15 euro die u bij de JUMBO  in Panningen aan boodschappen  besteed een voucher met een waarde van € 0,15. Deze voucher kunt u gunnen aan een van de 97 verenigingen die mee doen aan de actie.

Uiteraard hopen wij dat u allemaal voor KBO Beringe kiest, en dat uw familie en vrienden dat ook gaan doen. Dus maak deze attent op de actie en vraag hen de KBO steunen.

De vouchers hebben een unieke code, die via de computer kunnen worden verzilverd. Gaat u dat digitaal niet lukken, dan kunt u de vouchers in de brievenbus stoppen, die aan de ingang van de winkel staat. De brievenbus van de KBO heeft nummer 53 en zal duidelijk worden aangegeven met het logo van de KBO Beringe.

Dus ……..het zou heel fijn zijn om vanaf 21 augustus 10 weken lang boodschappen  te doen bij de Jumbo in Panningen en alle vouchers toe te kennen aan de KBO van Beringe.

 

 

Namens het bestuur alvast bedankt…………..