Geslaagde “vismiddag”

visserOp donderdagmiddag  20 juli werd de “Super Sjoene Daag” gehouden bij de forellen visvijvers in Meijel. De organisatie van deze dag was wederom in handen van Ted Steeghs en Peter Weerts. Juist op deze dag steeg het kwik naar een record hoogte van bijna 35 graden Celsius. Ondanks de hitte hebben 41 deelnemers aan de diverse activiteiten deel genomen. Verdeeld over de groepen waren er 13 wandelaars, 10 vissers,  14 toeschouwers, 2 kanovaarders en 2 helpers. Vanwege de hitte hebben de wandelaars een fietstocht gemaakt. Hier aan verbonden was een quiz.

plaza beringeOm 17.00 uur kwam Matje Basten van Plaza Beringe met frites en snacks en werd er onder het eten gezellig na gepraat over de super geslaagde middag, ondanks dat er flink gepuft werd. Hieronder de uitslagen van de quiz. Zij (het waren allemaal dames) hadden respectieve lig   1, 7 en 8 fouten gemaakt.

  1. Annie Janssen-Naus, Truus Vostermans en Nellie Peeters-Neessen.
  2. Truus Teeuwen-Bruijnen en Lies Steeghs-Teeuwen.
  3. Marianne Steeghs-Peeters en Corrie Nooijen-Verstappen.

De meeste vissen werden gevangen door Ted Steeghs met een aantal van 7. Na Ted kwamen Dré Janssen en Peter Weerts met een viertal vissen. Theo Wilms had zelfs een meerval aan de haak geslagen, die uiteraard weer terug gezet moest worden.