Forel vissen Meijel

visDoor verschillende mensen zijn wij benaderd, of er een mogelijkheid bestaat, om via de KBO Beringe, een middag te gaan vissen, op de forelvijvers van de Peelvisser te Meijel. De vijvers zijn gelegen in de driehoek van het Deurnes kanaal en de Noordervaart, aan de Meijelse kant. Wij gaan er vissen op forel en willen dit doen op woensdagmiddag 2 september 2015 van 14.30 uur tot 17.00 uur.

Voor diegenen die niet willen vissen, zijn diverse andere mogelijkheden. U kunt vanuit een leuk terras, toezien op de prestaties van de vissers. U kunt er gezamenlijk een kaartje leggen. U kunt gaan wandelen langs een van de mooiste plekjes in de omgeving.De-Peelvisser-Meijel

Vanaf 17.00 uur zorgt de KBO Beringe voor een ouderwets en gemakkelijk etentje. Frites met snacks worden dan op bestelling bezorgd, en kunnen daar worden gegeten, ouderwets op de hand. Heerlijk !!

Hebt U interesse, dan kunt U zich aanmelden voor 20 augustus, bij Ted Steeghs 077-307.26.84 of door Ted een email te sturen. Ook Peter Weerts kan U inlichtingen verschaffen op 077-307.28.91 of door een email naar hem te sturen. De nieuwsbrief kunt U hier downloaden.