Fietstocht 17 juni 2015

fietstochtWij gaan weer samen fietsen en hebben een fietstocht uitgestippeld van ongeveer 40 km. Vertrek om 13.00 uur bij de kerk. Vanaf het kerkplein fietsen we via een mooie route naar het veer in Baarlo. Tussendoor maken we een stop voor een kleine (drink) pauze. Hiervoor graag zelf zorgen!

Halverwege

Bij het veer gaan we rechtsaf en fietsen verder langs de Maas en stoppen in Kessel bij Parkhoeve de Middelt, waar de koffie of thee klaarstaat met daarbij een lekker stuk vlaai. Hier kunnen we nog wat rondkijken en dienen er enkele raadsels opgelost te worden.

Etentje

Na deze pauze gaan we weer de fiets op en zullen we verder fietsen via-via naar Beringe. De laatste halte is bij Beringerzand (Patershof). Hier zullen we de inwendige mens versterken. Voor de verandering hebben we ditmaal eens gekozen voor frites en snacks met een soepje vooraf. Diegenen die dat willen kunnen hiervan gebruik maken.

Passagiers

Voor niet-fietsers bestaat de mogelijkheid om met de auto mee te gaan. Bij opgave s.v.p. vermelden. Indien de weersomstandigheden ongunstig zouden zijn (wat wij niet hopen) gaan we met auto`s. Gaarne ontvangen wij van degenen, die in dit geval willen rijden, hoeveel personen er in  Uw auto mee kunnen.

Downloaden

Opgave voor de fietstocht is mogelijk t/m vrijdag 12 juni 2015. Een opgaveformulier met meer informatie is hier te downloaden. De fietsroute kunt U hier downloaden.