Cheque in ontvangst name

KBO bank logo 1Op vrijdagavond 8 april 2016 omstreeks 19.00 uur werden de cheques van de Rabobank Clubkas Campagne uit gedeeld. Dit alles gebeurde op het kerkplein, onder de noemer “Rabobank Roadshow”. Onder grote belangstelling van vele vertegenwoordigers van de zestien Beringse verenigingen, die hadden deel genomen aan de campagne, hadden zich hier verzameld. De Rabobank was gekomen met  ambassadeurs Anja Hendrix en Roel Verhaegh. Zij reikte aan de 16 deelnemende clubs van de Rabobank Clubkas Campagne cheques uit met een totaal bedrag van € 5.545,24. John Teeuwen directeur/eigenaar van BureauBlitz presenteerde het geheel.

Ook was er door de Rabobank gezorgd voor een hapje en een drankje. De cheque met het op één na hoogste bedrag was voor KBO Beringe. Onze penningmeester Thera Janssen-Sieben mocht een cheque van maar liefst € 724,84 in ontvangst nemen. KBO Beringe wil dan ook eenieder bedanken die heeft mee bij gedrage, door op KBO Beringe te stemmen, en te zorgen voor dit geweldige resultaat. Bedankt allemaal. Ook een woord van dank aan Rabobank Peel en Maas, Leudal die deze campagne mogelijk heeft gemaakt. De volledige uitslag van de verdeling van het geld onder de Beringse verenigingen kunt U hier downloaden.
KBO bank logo 2

Klanten (alleen natuurlijke personen) die lid zijn van Rabobank Peel, Maas en Leudal, hebben hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete vereniging/club. Bent u nog geen lid van Rabobank Peel, Maas en Leudal vraag dan hier het lidmaatschap aan, en U kunt dan het volgend jaar mee stemmen op Uw favoriete vereniging en de kas spekken.

Het bestuurokéalgeheel

 roadshow