Afscheid Hans Hollanders

Beste KBO-vrijwilligers,

Vandaag is het een bijzondere dag. Mijn laatste werkdag als directeur van KBO Limburg. Na 41 jaar ga ik met pensioen. Ik heb een geweldige tijd gehad bij de KBO. Een tijd waarin we samen heel veel mooie dingen hebben kunnen realiseren. Jullie geweldige werk als vrijwilligers, is voor mij echt onvergetelijk. De belangeloze inzet voor de KBO en de oudere medemens was voor mij al die jaren de grootste motivatie om mijn werk te doen.

Daar heb ik groot respect voor! Het was dan ook een voorrecht om met jullie te mogen samenwerken. Veel dank daarvoor, ook voor de steun die ik steeds heb mogen ervaren. Nu is het moeten voorbij en krijg ik meer tijd voor andere dingen in het leven.
Onze kinderen en kleinkinderen, vrienden, reizen, de tuin en onze hond.
Ik ga ervan genieten!

Tot mijn pensioendatum (15 oktober 2023) blijf ik verbonden aan KBO Limburg om mijn opvolgster Simone Gerono in te werken en te introduceren.
Zij treedt op 1 september a.s. officieel in dienst en maandag 4 september is haar eerste werkdag in Roermond.

Blijf jullie inzetten voor de KBO en zorg goed voor elkaar! Ik wens jullie het allerbeste!
Hartelijke groet, Hans Hollanders, Directeur.