Activiteitenmiddag

de peelvisserNa de bijzonder geslaagde (vis)  ontspanningsmiddag van verleden jaar met vissen en wandelen aan en rondom de forellenvijvers van De Peelvisser in Meijel , en vooral door de positieve reacties die wij hierop van onze leden hebben ontvangen, hebben wij ook voor dit jaar een vismiddag op het programma gezet.

plaza beringeDaarom willen wij U graag uitnodigen om aan deze gezellige middag deel te nemen. De planning is dat we op woensdag 20-07-2016 van 14.00 tot 16.30 uur gaan vissen op de forellenvijvers van de Peelvisser in Meijel met aansluitend frites met snacks van Plaza Beringe oftewel Matje Basten.

natuurDegenen die niet willen vissen, zijn eveneens van harte welkom en worden verzocht zich ook aan te melden voor deze activiteitenmiddag. Voor hen is het mogelijk een mooie wandeling te maken in een van de mooiste natuurgebieden van Meijel. Een andere activiteit is kanovaren.Meer info over deze ontspanningsmiddag is te lezen in de nieuwsbrief met opgavestrook die U hier kunt downloaden.