Activiteit 20 juli 2016

De-Peelvisser-MeijelVorig jaar zijn we in september 2015 naar De Peelvisser in Meijel geweest. Het weer zat een beetje tegen die middag maar het mocht de pret niet drukken. Want het was een zeer geslaagde middag en iedereen vond dat deze activiteit vaker georganiseerd zou moeten worden.

Na afloop gezamenlijk diner

Een twaalftal personen heeft er gehengeld in de vijvers naar forel. Andere keken met veel belangstelling toe en de rest van de aanwezigen heeft zich vermaakt met een wandeling door de prachtige natuur. Na afloop van de middag werd er in de tent gezamenlijk “gedineerd” en liet eenieder zich de snacks en frites heerlijk smaken.


de peelvisser
Ook dit jaar wordt er zo’n middag georganiseerd en wel op woensdag 20 juli 2016. We gaan met de fiets en diegene die slecht ter been zijn gaan met de auto. Omdat dit een datum midden in de zomer is hopen we op schitterend weer met hoge temperaturen. Voor eenieder is er wat te doen.

brug deurnes kanaal meijelEr kan worden gevist, gewandeld en diegene die slecht ter been zijn kunnen kijken naar de verrichtingen van de vissers. Dit jaar hebben we een nieuwe activiteit toegevoegd. Je kunt je kleinkinderen meebrengen en een kanovaart maken over het Deurneskanaal en weer retour kanoën naar De Peelvisser via de Helenavaart. Dus hou deze middag op woensdag 20 juli vrij, het is beslist de moeite waard. Over enkele weken krijgt U de nieuwsbrief in de bus voor de opgave voor deze enerverende middag.

outdoorenkanoverhuur