Biljarttoernooi 2016

Jaarlijks wordt er door de Senioren Biljart Bond “Maas en Peel” in de kerstperiode en na de jaarwisseling, wanneer de competitie stil ligt, een Persoonlijk Kampioenschap georganiseerd. Ook biljarters van KBO Beringe nemen hier aan deel.

Dit jaar was KBO Beringe met 10 biljarters weer zeer goed vertegenwoordigd. Er wordt in de voorronden gebiljart in acht locaties in de gemeente Peel en Maas. Twee dagen lang, 20 en 21 december werd er gebiljart, door 61 biljarters in 10 groepen. Aanvang s’morgens om half tien tot s’avonds half zes (men gaat tussen de middag niet naar huis). De winnaar uit elke groep gaat naar de finaleronden. Deze worden gehouden op woensdag 4 en donderdag 5 januari 2017 in café “Biej Ton en Marij” te Kessel.

Diverse locaties

Jan van de Pasch heeft in Meijel in café Colé gespeeld (groep 1) en is daar als vierde geëindigd. Jan van Moorsel en Piet Janssen hebben gespeeld in café Manders te Egchel (groep 2) en zijn op de derde en vierde plaats geëindigd. In café De Nabber streden zeven biljarters voor een plaats in de finaleronden.

denabberWiet Steeghs werd winnaar in Beringe (groep 5) en gaat naar de finaleronden. Een speciaal woord van dank aan Ves van Rijt van café De Nabber voor de gastvrijheid. Hij heeft twee dagen lang de biljarters van spijs en drank voorzien. Namens alle biljarters: bedankt het was geweldig.

..

    matchpunten
1)          10        Wiet Steeghs
2)          6          Sjaak Sijben
3)          6          Leo Janssen
4)          6          Leo van de Boel
5)          4          Wiet Stammen
6)          4          Jo Lormans
7)          2          Jan Verheijden