Bezoek gouvernement Maastricht

gouvernement-maastrichtOp woensdag  5 oktober 2016 hadden we een middag vullende activiteit. Met zo’n zestigtal personen werd met de bus van Ghielen koers gezet naar Maastricht voor een gezellige middag naar het Gouvernementsgebouw (provinciehuis), waar de Provinciale Staten (Limburgs Parlement) zitting hebben.

john-verhoijsenOnder leiding van een paar gidsen hebben we kennis gemaakt  met dit prachtige gebouw en wat er zoal in plaats vindt. Dit alles in samenwerking met ons Beringse CDA-lid van de Provinciale Staten, Dhr. John Verhoijsen die verdere uitleg heeft gegeven over het reilen en zeilen in het prachtige gebouw.

Terugreis

Na de gebruikelijke koffie/thee met vla werd er met de bus nog een rondrit gemaakt door het schitterende “heuvelland” waar de zon op deze dag prachtig over de heuvels scheen. Weer terug in Beringe stond er in de Wieksjlaag  een mooi,  heerlijk buffet te wachten verzorgd door Mat Thiesen uit Egchel. Foto’s van deze dag zijn hier te bewonderen.

groepsfoto-maastricht

Als je met Google diensten zoals bv Gmail, Google+ of YouTube aan de slag wil, moet je over een Google-account beschikken. Ook als je fotoalbums op de website van KBO Beringe wil bekijken heb je een Google-account nodig. Zonder een Google-account zijn de mogelijkheden tot personalisatie van Google diensten beperkt. Zodra er eenmaal een Google-account is aangemaakt kunnen er diverse Google diensten aan gekoppeld worden. Door eenmalig bij Google in te loggen met het account, kan daarna, zonder nogmaals in te hoeven loggen, toegang worden verkregen tot alle andere Google diensten. Eén combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord volstaat namelijk voor toegang van alle Google diensten. Hier kunt U een Google-account aanmaken.