Betekenisvol ontmoeten

de-zorggroepDe Zorggroep organiseert regelmatig activiteiten voor bewoners van woonzorgcentra. Toch gaat er voor de bewoners niets boven een ontmoeting met iemand die nog midden in het leven staat; iemand die een passie met hen deelt of een gemeenschappelijke interesse heeft.  Zo’n ontmoeting is niet alleen betekenisvol, het is vooral ook heel bijzonder, juist door de eenvoud ervan.

Eenmalige ontmoetingen

De Zorggroep is op zoek naar éénmalige ontmoetingen voor bewoners van de woonzorgcentra van De Zorggroep: De Groenling en woningen Piushof in Panningen, woningen Ruysstraat in Helden, Ter Borcht in Baarlo en woningen en appartementen Broekstraat 65 in Maasbree. Zij zoeken enthousiaste mensen die deze bewoners een leuke tijd willen bezorgen.

Bent u sportvisser of fietst u graag? Houdt u van wandelen, knutselen, koken, tuinieren of gewoon een kopje koffie drinken? En wilt u dit één keertje samen doen met bewoners?

Meld u nu aan. Want een uur van uw tijd kleurt een hele dag voor de bewoner en zorgt voor een welkome afwisseling. Dat zou u toch ook fijn vinden? Het is een verrijking voor beide partijen.