Alzheimer Café Egchel

Thema van het komende Alzheimer Café Peel en Maas is de Ronnie Gardener Methode. Het Alzheimer Café vindt plaats op dinsdag 21 januari om 19.00 uur in Gemeen schapshuis ’t Erf in Egchel.

Gastspreker is Conny Verstappen, RGM Practitioner. De Ronnie Gardener Methode (RGM) traint diverse hersengebieden en zintuigen door deze te stimuleren met muziek, uitdaging, training en plezier. Dit verbetert de conditie van de hersenen en de hersenfuncties. De methode is onder andere bedoeld voor mensen met een vorm van dementie, Parkinson of hersenletsel.

Het maandelijkse Alzheimer Café Peel en Maas is een ontmoetingsplek waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en openhartig over dementie en aanverwante thema’s kunnen praten.

Het Alzheimer Café Peel en Maas vindt plaats in gemeenschapshuis ‘t Erf, Kapelaan Nausstraat 5 in Egchel. Inloop is vanaf 19.00 uur, om 19.30 begint het programma.
De avond wordt uiterlijk om 21.30 uur afgesloten. Voor meer informatie is Annie Vissers-Janssen van Alzheimer Café regio Peel en Maas bereikbaar op 06 12 38 14 65. (Bron Hallo)